Home » Nieuws » Nationaal » BK indoor meerkamp [deelnemerslijst+programma+live-results]
Marjolein Lindemans - Foto: Ruben Van Den Berghe

BK indoor meerkamp [deelnemerslijst+programma+live-results]

Dit weekend wordt de topsporthal te Gent gevuld met meerkampers, want zaterdag en zondag staat het BK meerkamp op het programma. Op dit kampioenschap worden tevens ook de Waalse en Vlaamse titels uitgereikt.

De bekendste naam op de deelnemerslijst is ongetwijfeld die van ROBA-atlete Marjolein Lindemans. Zij gaat – bij afwezigheid van Nafi Thiam – de nationale vijfkamptitel op haar conto trachten te schrijven. Verder gaat de Waal Vincent Stas een gooi doen naar het Belgische record zevenkamp bij de junioren. Dat staat op 5424 punten.

De deelnemerslijst van het BK meerkamp bekijkt u hier.

Het programma en eveneens de live-results vindt u hier.