Ben Broeders heeft in de EK-finale van het polsstokspringen niet kunnen meevechten om de medailles. Daarvoor zat zijn competitie er te vroeg op. Broeders sprong in zijn tweede beurt over 5m50, maar zag drie kruisen achter zijn naam verschijnen op 5m65. Hij wordt daarmee dertiende.

Het werd een korte EK-finale voor Ben Broeders in het polsstokspringen. In zijn eerste beurt over 5m50 haalde hij de lat naar beneden. Nadien ging het wel goed.

De lat ging vervolgens naar 5m65, maar daar wilde het opnieuw niet lukken voor de Belgische recordhouder. De lat ging niet, niet twee, maar driemaal tegen de grond. Einde competitie voor Broeders die uiteindelijk dertiende werd.

Onze landgenoot werd nog wel getrakteerd op spektakel, want ene Mondo Duplantis liet de lat op wereldrecordhoogte leggen. In zijn drie beurten ging hij ei zo na over 6m25, maar voorlopig blijft het wereldrecord overeind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in