Imke Vervaet snelde gisteren naar haar eerste Belgische outdoortitel. De atlete van RCG verbeterde afgelopen weekend tot twee keer toe haar PR. Met 23″25 in een zenuwslopende 200m-finale haalde Vervaet het erg nipt van Manon Depuydt. Als het van haar afhangt, dan komt ze volgend weekend in actie met haar club op het BK aflossingen. De deur staat echter ook op een kiertje met het oog op een eventuele 400m om alsnog afgevaardigd te worden naar het WK in Doha met de Belgian Cheetahs.

De 26-jarige atlete droomt ook stiekem van de Olympische Spelen van volgend jaar. Na jaren waarin blessures een grote rem betekenden, heeft de juriste duidelijk een goede balans te pakken gekregen. Een babbel na afloop van haar stevige halve baanronde kan u hierboven bekijken.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.