De tweede dag van het Belgisch kampioenschap is vandaag gestart met een knal. Na een boeiend duel tussen Hanne Maudens en Nafi Thiam in het verspringen, pakten de Belgian Cheetahs op de 400m horden uit met een toptijd. Claes tekende voor de tweede prestatie aller tijden met 55″20, Van Puyvelde volgde als tweede met 56″13 en Justien Grillet vervolledigde het podium met 56″31.

Claes, die vorig jaar haar rentree maakte na heel wat blessureleed, was natuurlijk bijzonder tevreden. Haar chrono van 55″20 betekende ook een zesde Europese jaartijd. Bekijk haar reactie na de wedstrijd hierboven.

1 REACTIE

  1. Ik heb Hanne in 2014 tijdens het EK in Zurich zeer ontgoocheld op de trappen van de perstribune zien zitten. Vier jaar nadien is terug op een hoger niveau.Dit verdient heel veel waardering en respect. Een sterke persoonlijkheid en rolmodel Bravo

Reacties zijn gesloten.