Hordeloopsters Eline Berings en Anne Zagré kennen hun loting voor de eerste ronde op vrijdag. Zagré komt in de niet overdreven sterk bezette eerste reeks uit, Berings moet in de zware vierde serie aan de bak.

De eerste vier van elke reeks plus de vier snelste verliezers mogen zich opmaken voor de halve finales vrijdagavond. Voor Zagré noch Berings is kwalificatie een evidentie. Zagré heeft de vijfde jaartijd (12″96) van de atletes in de eerste reeks, en het derde snelste persoonlijk record (12″71).

Berings heeft pas de zesde jaarchrono (13″02) in haar reeks, en het vierde beste persoonlijk record (12″87). Ze toonde in het verleden echter al een paar keer een kampioenschapsbeest te zijn, en in de praktijk volstaat het meestal om ’s morgens een chrono van om en bij de 13.00 op het tartan te kunnen brengen. Afwachten geblazen.

1 REACTIE

  1. Maar Eline staat er toch maar weer, hé… Hoe die kan terugkrabbelen uit een diep dal. Meerdere keren… Bewonderenswaardig toch?

Reacties zijn gesloten.