De Belgische selectie voor het WK aflossingen binnen twee weken is bekend. De vijfde man bij de Belgian Tornados is niet Robin Vanderbemden en wel Michaël Rossaert.

Voor de derde keer gaat het WK aflossing op de Bahama’s door, en voor de derde keer stuurt België zijn Tornados uit. De editie van 2017 wordt het eerste internationaal toernooi bij de grote jongens voor Waaslander Michaël Rossaert, want hij en niet Robin Vanderbemden is de vijfde man in de selectie. Rossaert heeft een persoonlijk record van 46″81 en greep de voorbije jaren al verschillende keren net naast de selectie van Jacques Borlée.

De overige vier namen zijn de Belgische sterkhouders van in onder andere Rio: Julien Watrin en Kevin, Jonathan en Dylan Borlée.

De reeksen staan in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 april om iets voor drie Belgische tijd op de agenda. De finale gaat een nacht later om iets voor vier Belgische tijd door. De acht finalisten zijn rechtstreeks geplaatst voor het WK in Londen in augustus.