Kevin en Olivia vertegenwoordigen komende vrijdag de familie Borlée op de AG Insurance Memorial Van Damme. Beiden komen ze aan de start van de enkele baanronde. Kevin hoopt op een mooie seizoenseinde, Olivia op een mooi begin van een nieuw hoofdstuk.


Kevin Borlée kwam gisteren nog in actie te Berlijn. Een derde plaats met 45″36 was uiteindelijk zijn deel. “Ik voel echt dat ik goeie benen heb”, vertelt Kevin. “En dat is voor het eerst dit seizoen. Dat doet deugd.” Voor eigen publiek probeert hij nog een laatste keer komende vrijdag zijn seizoensbeste van 45″28 bij te stellen. Voor Olivia, die een besttijd van 55″15 heeft staan, neergezet in 2009, wordt het haar eerste individuele optreden tussen de grote dames op de 400m. De AG Insurance Memorial Van Damme geldt immers als afsluiter van de Diamond League en dat maakt het deelnemersveld er niet minder op. Kom dat dus zeker en vast zien!