Morgen vindt in Genève de vijfde outdoorwedstrijd van het EAP-circuit plaats. Er tekenen in de tweede grootste stad van Zwitserland een aantal Belgen met limietkansen present.

Het EK in Zürich nadert met rasse schreden. Al 15 Belgen plaatsten zich voor dit kampioenschap, maar nog een resem landgenoten willen zich kwalificeren. Een aantal Belgen trekken daarvoor morgen richting Genève. Zo zal Will Oyowe aantreden op de 400m aantreden en nog bij de heren zal Michael Bultheel zich proberen kwalificeren voor de 400m met obstakels(=horden), Dario De Borger trekt zijn spikes voor de iets hoge horden aan. Bij de vrouwen zal Hanne Claes starten op de 200m met het minimum in haar achterhoofd. Tenzij er teveel wind staat, dan komt ze in actie op de 400m horden. Er zullen ook twee afwezigen zijn: toevallig allebei van ACME. Seppe Thys kampt met een hamstringblessure en moet verstek laten gaan, Dauwens ondervindt nog wat trainingsachterstand en zal er ook niet zijn.

De volledige deelnemerslijst vindt u hier. Voor het programma klik hier.

De livestream vindt u morgen normaliter hier (registeren is wel verplicht).