koen naert b-meeting huizingenKoen Naert koos op de B-meeting in Huizingen nogmaals voor de 1500m. Dit jaar verbeterde de verpleegkundige reeds zo goed als al zijn persoonlijke records op de piste en kan hij tevreden terugblikken op zijn 2013. Een jaar dat voor Belgisch kampioen veldlopen Naert aangestipt stond als investeringsjaar, want vooral het komende jaar, met het EK cross en het EK op de piste, hoopt hij hoge ogen te gooien. “Ik kan zeker tevreden terugblikken. Het ziet er goed uit voor de toekomst.”

Ook met trainingspartner Lander Tijtgat gaat het klaarblijkelijk weer goed. Tijtgat plaatste zich voor het EK indoor, maar in het outdoorgebeuren draaide het niet zoals het zou moeten. De Erembodegemnaar kondigde daarop een “summer-break” aan, maar zou inmiddels weer volop aan het trainen zijn. Volgens Naert mogen we ook hem weer deze winter verwachten.

Alles over de B-meeting in Huizingen leest u hier. De 1500m van Naert bekijkt u hier.