Home » Nieuws » Dylan Borlée na IFAM Indoor: “Wil niet jagen op WK-limiet” [interview]

Dylan Borlée na IFAM Indoor: “Wil niet jagen op WK-limiet” [interview]

Dylan Borlée is zaterdagavond zijn seizoen gestart met 47″44 op de IFAM Indoor. De jongste van de broers Borlée had tot aan de laatste rechte lijn zicht op de overwinning, maar in het slot kwam trainingsmaatje Jonathan Sacoor nog onderdoor. Voor de 18-jarige Sacoor stopte de klok op 47″17, het minimum voor het WK indoor ligt op 46″59. Meer over dat wereldkampioenschap, de aflossingsploeg en de plannen van Dylan Borlée hoort u in bovenstaand interview.

Eén reactie

  1. Bagdasaryan Nonna

    Dylan u bent de beste … love you kiss you xxxx. Kevin & Jonatan B . De beste
    Atleten ooit… Veeeel succes . Beste groeten. ✌

Geef een reactie