Coachen op lange termijn: van “moetivatie” naar zelfdeterminatie. Het is de veelbelovende titel van een lezing dat Runningtherapie België binnenkort organiseert in Heverlee. Het opleidingsmoment is een echte aanrader voor atleten en hun coaches en iedereen die interesse heeft om coachen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.

Professor Filip Boen

Runningtherapie België (www.runningtherapie.be) organiseert reeds langer opleidingen en bijscholingen runningtherapie. Onderdelen van deze opleiding zijn boeiend voor coachen, sporters en zijn open lesmomenten. Eén van de opleidingsmomenten vindt binnenkort plaats en gaat over motivationeel coachen met zelfdeterminatie, belang van de fysische omgeving (‘nudging’) en de sociale omgeving (‘social cure’). Stuk voor stuk complexe, maar boeiende onderwerpen die laagdrempelig uit de doeken worden gedaan door professor Filip Boen. Professor Boen, hoofd van de Onderzoeksgroep Fysieke Activiteit, Sport & Gezondheid, Hoogleraar Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen te UZ Leuven, geldt als één van de ondersteuners van runningtherapie en is mede auteur van “Vlaanderen Loopt!” en “Vlaanderen Fietst!”. Recent verscheen zijn boek “Iedereen supporter, het groepsvirus in ons brein”.

De opleiding vindt plaats op zaterdag 16 november 2019, vat aan omstreeks 09u30 en duurt tot 11u30. Plaats van afspraak is FaBeR Gebouw De Nayer te Heverlee (leslokaal 02.05 Tervuursevest 101).

De lezing is PQK geaccrediteerd. Op verzoek kan een deelname attest afgeleverd worden.

Meer info vind je ook via  www.runningtherapie.be

Deelnameprijs is €35, leden van runningtherapie.be betalen €25. VAT-leden betalen slechts €15.

Snel inschrijven is de boodschap: uiterste inschrijf- en betaaldatum: 09/11/2019.

Inschrijven en informatie via info@runningtherapie.be met opgave van naam en voornaam. Betaling op rekeningnummer van IALA vzw – 2288 Grobbedonk. BE50 3630 1718 6218 – ING BIC code: BBRUBEBB.

 

 

Disclaimer: dit bericht komt er op basis van een sponsorovereenkomst. Het betreft publiciteitsgegevens waarbij Atletieknieuws een overeenkomst aanging met Runningtherapie België.