Koen Naert heeft de Belgische atletiekgekte in Berlijn nog stevig versterkt. Hij snelde op de marathon naar de gouden plak in een kampioenschapsrecord. “Ik heb altijd getraind en gevisualiseerd dat ik zoals vandaag over de meet zou komen”, sprak Naert na zijn Europese titel. “Op een bepaald moment keek ik rond mij en ik dacht: het maakt mij niet uit, ik eet ze allemaal op.”

Bekijk het interview hierboven.

1 REACTIE

  1. Wat een prachtmens, wat een prachtatleet. Diep diep respect voor deze absolute en fabelachtige topprestatie. Moet ook de mensen van de VAL wakker schudden en hun fout van een paar jaar geleden durven toegeven. Het interview op de radio deze ochtend met Minister Muyters daarentegen was één grote ontgoocheling. De Vlaamse politiekers willen weer met de pluimen gaan lopen. Droevig en héél erg klein.Minister onwaardig.

Reacties zijn gesloten.