Op zaterdag 21 juni 2014 organiseert Atletiekclub Lyra de 12° editie van de ‘Memorial Jos Verstockt’. De voorinschrijvingen zijn nu open en worden op 18 juni afgesloten. Voorinschrijven is trouwens verplicht voor het hoofdprogramma.

Er wordt een voor-, hoofd- en naprogramma aangeboden met een uitgebreide keuze aan proeven. Klik hier voor het programma. Inschrijven kan je overigens hier. (Klik op de website van Servnet op de groene knop ‘Subscribe now’).

Uitgebreide prijzenpot

De voorziene prijzenpot bedraagt €4500. Er is prijzengeld van €10 tot €140 per atleet of ploeg en afhankelijk van de geleverde prestatie en plaats. Om in aanmerking te komen voor de voorziene prijzen van het hoofdprogramma dient men vooraf ingeschreven te zijn en uit te komen in het hoofdprogramma zelf (met uitzondering van de 110 m horden voor mannen).

De ‘Golden Events’ zijn nummers met hogere geldprijzen. Voor 2014 zijn dat de 110m horden, verspringen en 1500m voor de heren en de 100m en polsstokspringen voor de dames.

Er worden ook extra bonussen (van €20 en €10) voorzien voor prestaties die beter zijn dan de 10° beste prestatie uit het VAL jaarboek van 2013 en voor het verbeteren van een Belgisch record (enkel voor atleten met de Belgische nationaliteit).

Klik hier voor de verdeling van de geldprijzen. Klik hier voor de bonussen.

Wat is er voorzien voor uw comfort:

  • MONDO piste
  • Kleedkamers en douches
  • Dubbele elektronische fotofinish en valse startdetectie
  • Fieldterminals met live scoreborden en live-results via internet.
  • Hazen voor de verschillende loopproeven (standaard voorzien voor het hoofdprogramma). Klik hier voor info over de hazen. De nood aan extra hazen wordt ingevuld in functie van de inschrijvingen.
  • Op afspraak is een shuttleservice van/naar het station van Lier mogelijk.

Alle informatie op www.memorialverstockt.be.
Klik voor de uitslagen van 2013, 2012, 2011, 2010.