De broertjes Borlée zien beiden dus nog niet af van deelname aan de Europabeker in Tallinn. Die staat gepland in het weekend van 21 en 22 juni. Eerder vandaag gaf Jonathan forfait voor de FBK Games in Hengelo van vandaag.

De broertjes Borlée zitten in een mindere periode. Na de World Relays op de Bahamas, waar ze nipt de finale misliepen, gaven ze verstek voor zowel de Diamond League manches van Eugene en Rome als voor de FBK Games in Hengelo van komend weekend. Op de Europabeker in Tallinn, die over twee weken worden gehouden, zouden de Borlée’s wel aanwezig zijn (indien ze geselecteerd worden). Sinds hun tripje naar de Bahamas sukkelt Jonathan Borlée met (de naweeën van) een aanslepende verkoudheid. Kevin Borlée kwam in de reeksen op de World Relays ten val. Hij blesseerde er toen zijn elleboog (later zou blijken dat die gebarsten was).

Druk zomerprogramma

Eerder deze week maakte de entourage van de Borlées nog een druk zomerprogramma bekend. Via de Diamond League-manches in Lausanne, Glasgow en Monaco wilden ze zich klaarstomen op het EK in Zürich.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.