Het jaar loopt stilletjes aan op z’n eind. 2013 was opnieuw goed voor hoogstaande 365 atletiekdagen. Atletieknieuws versloeg vanaf begin maart de atletiekgebeurtenissen, maar het tijdschrift Atletiekleven is al véél langer in de omloop. Het naslagwerk houdt om precies te zijn al 27 jaargangen stand en doet er in 2014 nog een jaartje bij. Of er nadien nog een extra jaar komt, hangt af van het aantal abonnementsaanvragen. Het officieel tijdschrift van de Vlaamse Atletiekliga heeft elke lezer als abonnee nodig om te blijven bestaan en daar doet ook hoofdredacteur Michel Jordens niet flauw over.

Atletiekleven

De geprinte versie krijgt het jaar na jaar moeilijker door de digitalisering van de journalistiek en media, maar een abonnement op Atletiekleven is anders dan op een krant of een doordeweeks tijdschrift. Het is het enige authentieke tijdschrift dat over het Belgische atletieknieuws bericht. Ook wij als Atletieknieuws zijn van mening dat een abonnement op Atletiekleven een duidelijke, andere en ruimere kijk weergeeft van wat er zich afspeelt in de ‘moeder der sporten’ en zijn dus absolute voorstander van een abonnement op de 8 edities waarin uitsluitend reportagewerk aan bod komt (en een poster!). Een abonnement op het tijdschrift dat 8 maal in je brievenbus zal verschijnen kost maximaal 47 euro. Hiervoor krijg je 8 uitgaves van het tijdschrift en ook een 80-tal gedetailleerde wedstrijdverslagen die je in je mailbox zal terugvinden en opnieuw een Zomer-wedstrijdkalender, met alle geplande wedstrijden van het zomerseizoen 2014 en bijkomende nuttige info.

Hoe schaf je een abonnement voor 2014 op Atletiekleven aan?

Dit zijn de mogelijkheden:

U bestelt rechtstreeks door middel van een storting op rekeningnummer
BE09 4300 3041 6157:

Als gewoon lid
Optie 1 = Atletiekleven 47 euro
Optie 2 = Atletiekleven + Jaarboek 65 euro

Als Trainer (VAT), Jurylid of Bestuurslid (VLAB)
Optie 1 = Atletiekleven 46 euro
Optie 2 = Atletiekleven + Jaarboek 
63 euro

of

U bestelt en betaalt via uw clubsecretaris aan een tijdelijk voordeliger tarief: info bij uw clubsecretaris. (Alleen mogelijk in de maand december voor het daaropvolgende jaar).

Wilt u alleen het Jaarboek bestellen(rechtstreeks of via uw club), dan betaalt u 22 euro.
Jaarboeken die na 31 december 2013 worden besteld, kosten 23 euro.

Wilt u alleen de Zomer-wedstrijdkalender bestellen (rechtstreeks of via uw club), dan betaalt u 12 euro.

Alle info over Atletiekleven en een abonnement op het tijdschrift kunt u eveneens ook op hun site vinden.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.