Double Gloucester
Achter deze Double Gloucester ‘rollen’ de deelnemers normaal gezien, maar dit jaar werd het een lichtgewicht versie in schuim.

In het Engelse Gloucestershire vond enkele dagen geleden naar jaarlijkse gewoonte het ‘Cheese Rolling’ plaats op Cooper’s Hill. Het evenement, dat inmiddels aan zij vierde editie toe is en waar altijd veel toeschouwers op afkomen, werd bij de mannen gewonnen door de Amerikaan Kenny Rackers die speciaal was overgevlogen vanuit Colorado voor de wedstrijd. Bij de vrouwen won de nog maar 16-jarige Lucy Townsend al voor de tweede keer op rij! Bekijk hieronder enkele prachtige beelden van het gebeuren. 

Wil je meer weten over wat er het afgelopen ‘Gloucestershire cheese rolling contest’, bekijk dan zeker de site van de The Guardian (Engels). Leest u liever wat meer over het loopevent in het Nederlands, dan kan u terecht op Running.be.