België wordt op het komende EK beloften (13-16 juli) en het EK junioren (20-23 juli) flink vertegenwoordigd. Niet enkel de selectie is vrij uitgebreid, ook Atletieknieuws tekent ook beide toernooien present.

U hoeft dus werkelijk niks te missen van de komende Europese kampioenschappen. Zowel de wedstrijden van de Belgische atleten als de reacties na afloop passeren de revue. Quinten Lafort zal zowel in Bydgoszcz (beloften) als in Grosseto (junioren) voor de verslaggeving zorgen. “Na twee mooie ervaringen in Eskilstuna en Amsterdam, heb ik de smaak zeker en vast te pakken”, vertelt Lafort. “Via Atletieknieuws kunnen we een platform creëren om de prestaties van de rijzende sterren in de verf te zetten en dat motiveert me enorm.” Ook fotograaf Jeroen De Meyer tekent op het EK beloften present, hij zal het reilen en zeilen vanachter zijn lens volgen.