Nicky Coemans tekende op de Flanders Cup in Huizingen voor een topprestatie, met een PR van 3’43″93 op de 1500m. Alweer, want ook op de 800m schitterde hij al dit seizoen. Op die afstand heeft hij de snelste Belgische jaartijd staan, wat hem een plaatsje in de Europabeker oplevert. “Het ging de laatste weken vrij goed op training. Plots kreeg ik echt een boost. 3’43: ik ben er heel tevreden mee en had het eigenlijk niet verwacht. Maar ik bekijk de 1500m wel nog altijd in functie van de 800m. Ik kijk echt uit naar de Europabeker in Heraklion. Eindelijk eens mee met een Belgische delegatie!”

Bekijk het volledige interview en de racevideo hieronder.

 

Interview Nicky Coemans – Allonsius Sport Flanders Cup Huizingen – 6 juni 2015 from Atletieknieuws on Vimeo.

Racevideo 1500m mannen A – Allonsius Sport Flanders Cup Huizingen – 6 juni 2015 from Atletieknieuws on Vimeo.