Dit weekend doet Marjolein Lindemans in het Spaanse Cartagena haar eerste zevenkamp van het zomerseizoen. Het minimum voor het EKU23 is haar doel.

Nadat ze tijdens een training over de horden op haar schouder gevallen was, moest Marjolein Lindemans het wat werpnummers betreft een weekje rustig aan doen. Maar ze heeft ondertussen opnieuw pijnvrij kunnen werpen.“Gisteren gepowerd, vandaag speer en morgen nog de kogel, het leed lijkt inderdaad geleden.” 

Lees verder op de site van Atletiek Vlaanderen.

Ook Alessandro Van de Sande naar Cartagena

Alessandro Van De Sande  - Foto: Tomas Sisk
Alessandro Van de Sande – Foto: Tomas Sisk

Niet alleen Marjolein Lindemans trekt naar de Spaanse zon, ook meerkamper Alessandro Van de Sande waagt zich aan een meerkamp in het buitenland. Het doel is niet veel anders. De limiet voor het EKU20 (7180p) is het objectief voor de meerkamper van Brugge. Vorige zomer behaalde Van de Sande een PR, én tevens BR, met 7270p op de tienkamp.