Jacques Borlée heeft bekendgemaakt hoe de volgorde er uitziet van de 4x400m-ploeg die straks in de reeksen aantreedt. Antoine Gillet zal als startloper het stokje doorgeven aan de 4de van de 400m finale, Jonathan Borlée. Hij moet – volgens Jacques – gaan voor een goeie plaats bij het samenkomen naar de binnenste banen. De jongste van het kwartet, Dylan, moet dan stabiliseren en zijn broer Kevin moet het dan afmaken. De eerste twee ploegen in elk van de 3 reeksen en de 2 snelste verliezende tijden gaan door naar de finale. De 4x400m-ploeg zal iets na 17u05 starten vanuit baan 5 in reeks 2. Lees hier nog eens alles over de reeksindeling.

Kan Kevin Borlée de aflossingsploeg loodsen naar een finaleplaats? - Foto: Ruben Van den Berghe
Kan Kevin Borlée de aflossingsploeg loodsen naar een finaleplaats? – Foto: Ruben Van den Berghe