Home » Nieuws » Nationaal » Axelle Dauwens heeft drie weken stage op Tenerife achter de rug
Axelle Dauwens - Foto: Ruben Van Den Berghe

Axelle Dauwens heeft drie weken stage op Tenerife achter de rug

Foto: Ruben Van Den Berghe
Foto: Ruben Van Den Berghe

Axelle Dauwens trainde de voorbije drie weken in uitstekende weersomstandigheden op Tenerife. Ze blikt tevreden terug op een heel geslaagde stage.

Axelle Dauwens kon er samen met enkele clubgenoten van AC Meetjesland in zo goed als perfecte condities trainen. “Elke dag tussen de 22 en 25°C, met een aangenaam windje. Ik heb alle trainingen volgens schema kunnen afwerken en werd ook niet door blessures of andere ongemakken afgeremd. Verschillende trainingen gingen zelfs vlotter dan vorig jaar. Positief is ook dat ik heel goed van de trainingen recupereerde. In vergelijking met vorig jaar voel ik me sterker en krachtiger, ik kon ook dieper in weerstand gaan”, meldt Axelle.

Lees verder op Atletiek Vlaanderen.