Home » Nieuws » Nationaal » Pechvogel Anne Zagré na halve finale: “Jammer, want had limiet voor Tokio in mijn benen”

Pechvogel Anne Zagré na halve finale: “Jammer, want had limiet voor Tokio in mijn benen”

Anne Zagré kwam onfortuinlijk ten val tijdens de halve finales van de 100 meter horden op het WK in Doha. Voor een plaats in de finale had Zagré een straffe stunt uit haar benen moeten schudden, maar een mooie chrono leek wel in de maak. Dat veranderde wanneer de hordeloopster haar allerlaatste hindernis zwaar aantikte en tegen de grond ging.

“Ik ben heel erg teleurgesteld”, klonk dan ook meteen na afloop. Zagré aasde namelijk op de limiet voor de Olympische Spelen in Tokio (12″84). Ondanks het behalen van de halve finales kijkt Zagré met gemengde gevoelens terug op haar zesde WK-deelname. Bekijk het volledige interview hierboven.