De volgorde waarmee de Belgian Cheetahs zaterdag naar de reeksen van de 4×400 meter op het WK in Doha trekken is bekend. Op de baan- en reeksindeling is het voorlopig wel nog even wachten. Carole Bam rekent opnieuw op de ervaring van Hanne Claes en Camille Laus. Paulien Couckuyt en Imke Vervaet worden eveneens in stelling gebracht.

De Belgian Cheetahs zijn met een heel specifiek doel naar dit WK getrokken, namelijk zich verzekeren van een finaleplaats en het bijhorende olympische ticket. Daarom laat Carole Bam niets aan het toeval over en stelt ze meteen haar vier snelste dames op. Het is Hanne Claes die de boel op gang moet trekken en Imke Vervaet in een zo’n goed mogelijke positie op pad zal sturen. Daarna is het de beurt aan Paulien Couckuyt. Camille Laus mag dan weer proberen om haar verpletterende slotronde boven te halen en zo de stok zo snel mogelijk binnen te brengen.

Op de volgorde van de Belgian Tornados is het voorlopig nog even wachten. De vier namen van het kwartet zijn echter wel al bekend. Zoals verwacht mogen Jonathan Sacoor, Kevin en broer Dylan Borlée van start gaan. Voor de vierde naam viel het oog van Jacques Borlée op Julien Watrin die voor het eerst dit WK in actie mag komen.