Home » Nieuws » Nationaal » Camille Laus blikt terug op reeksen Mixed Relays: “Olympische kwalificatie was het doel”

Camille Laus blikt terug op reeksen Mixed Relays: “Olympische kwalificatie was het doel”

Camille Laus werd als tweede spelmaker ingezet in de Mixed Relay-ploeg. De kapitein van de Belgian Cheetahs raakte ingesloten en werd zo genoodzaakt om 300 meter lang op reserve te lopen. In de laatste rechte lijn vond ze een gaatje en kon ze haar energietank volledig legen terwijl ze nog enkele atleten opraapte. Het gevoel zat zeker goed bij Laus, al was ze niet 100 procent tevreden over haar eigen prestatie. Nu de olympische kwalificatie binnen is kan de ploeg echter zonder druk naar de finale van morgen trekken. “Alles is mogelijk daar”, zei Laus ondanks het spannend wedstrijdverloop. Het volledige interview kan u hierboven bekijken.