Home » Nieuws » Internationaal » EK Beloften: Mélanie Vissers kan zich niet plaatsen voor polsstokfinale
Foto: Jeroen De Meyer

EK Beloften: Mélanie Vissers kan zich niet plaatsen voor polsstokfinale

Mélanie Vissers heeft zich niet kunnen plaatsen voor de finale van het polsstokspringen op het EK voor beloften. Met 4m05 kwam ze 10 centimeter tekort om een plaats bij de beste twaalf af te dwingen. Net als twee jaar eerder op het EK voor junioren blijft het voor Vissers bij de kwalificaties.

De teleurstelling was achteraf heel groot bij Mélanie Vissers. Een hoogte van 4m05 was niet waarvoor ze naar Zweden was gekomen gezien haar persoonlijk record van 4m20. “Ik ben echt heel teleurgesteld met deze prestatie. De finale was zeker mogelijk geweest. Ik doe beter dan twee jaar geleden, maar het is geen finale dus ik kan hier niet tevreden mee zijn.”

Geef een reactie