Home » Nieuws » Internationaal » EK Beloften: Manon Depuydt vlot naar halve finales 200 meter
Manon Depuydt op het EK in Berlijn - Foto: Jeroen De Meyer

EK Beloften: Manon Depuydt vlot naar halve finales 200 meter

Manon Depuydt heeft zich op het EK beloften schijnbaar vlot kunnen plaatsen voor de halve finales op de halve baanronde. De sprintster snelde in de derde reeks naar 23″92 en werd daarmee tweede. De eerste drie stootten automatisch door naar de volgende ronde. Depuydt slaagde er de afgelopen maanden niet in om de limiet te lopen voor dit kampioenschap, maar werd op basis van de Europese ranglijst opgevist. Met de achtste tijd van alle deelnemers bewijst ze dat het EK-ticket meer dan verdiend was.

Het mag gerust een straffe stunt genoemd worden dat Manon Depuydt naar de volgende ronde mag. Depuydt werd afgelopen nacht ziek en verkeerde dus allesbehalve in topvorm. Ze was dan ook meer dan tevreden na het behalen van de volgende ronde.

“Ik had een goede start en kon de ontspanning bewaren in de bocht. Op het einde voelde ik dat ik wat verkrampte, maar ik ben door naar de volgende ronde dus het doel van de dag is zeker gelukt. Voor vandaag mag ik zeker tevreden zijn aangezien ik zelfs in de opwarming mij nog echt ziek voelde.”

Geef een reactie