Home » Nieuws » Internationaal » Kevin Borlée: “Hier hebben we lang op gewacht” [interview]

Kevin Borlée: “Hier hebben we lang op gewacht” [interview]

Kevin Borlée heeft ons land een tweede zilveren medaille bezorgd op het EK in Berlijn. In de finale van de 400m knalde hij vanuit baan één naar het zilver, terwijl zijn tweelingbroer Jonathan het brons behaalde. Voor beide broers was het een enorme opluchting na een toch wel frustrerend begin van het seizoen. Voor Borlée is het zijn tweede medaille ooit op een EK, nadat hij in 2010 nog Europees kampioen werd op de baanronde.

“We moeten nu wel nog geconcentreerd blijven, aangezien we morgen nog aan de bak moeten met de Tornados. Daarin willen we nogmaals knallen”, aldus Kevin Borlée. Het volledige interview kan u hierboven bekijken.

Geef een reactie