Home » Nieuws » Nationaal » Dylan Borlée en Hanne Claes worden als slotlopers uitgespeeld in 4×400 meter
Dylan Borlée - Foto: Jeroen De Meyer

Dylan Borlée en Hanne Claes worden als slotlopers uitgespeeld in 4×400 meter

De opstelling van zowel de Belgian Tornados als de Belgian Cheetahs in de reeksen van de 4×400 meter is bekend. Dylan Borlée is slotloper van de Tornados, bij de Cheetahs moet Hanne Claes het afmaken.

Julien Watrin is gezien zijn mindere vorm een lichtjes verrassende startloper voor de Belgian Tornados. Hij geeft het stokje door aan Robin Vanderbemden, daarna volgt juniorenwereldkampioen Jonathan Sacoor. Dylan Borleée moet België uiteindelijk in de top drie brengen.

Camille Laus is de Belgische startloopster van dienst bij de Belgian Cheetahs. Ze wordt gevolgd door Cynthia Bolingo, Justien Grillet en Hanne Claes. Die laatste loopt vanavond ook de finale van de 400 meter horden.

Geef een reactie