Home » Nieuws » Internationaal » Berings mist finale hoge horden op een haar na
Foto: Jeroen De Meyer

Berings mist finale hoge horden op een haar na

Eline Berings heeft zich net niet weten te plaatsen voor de finale van de hoge horden op het EK in Berlijn. In de tweede van drie halve finales werd de hordeloopster vierde in 12″94. Met de derde halve finale in zicht had Berings nog zich op de verliezende tijden. In die derde halve finale gingen twee dames nog sneller als derde en vierde. De Poolse Karolina Koleczek en de Finse Nooralotta Neziri finishten in dezelfde tijd van Berings.

De duizendsten bleken echter in het voordeel van de Poolse, aangezien zowel Neziri als Berings op vier en vijf duizendsten strandden. Het moet erg zuur zijn voor Berings, want met 12″94 kwalificeer je je normaal altijd voor de finale op de 100m horden.

Het wordt afwachten wat de atlete uit Gent beslist met het verdere verloop van haar carrière. Al hopen wij uiteraard dat de sympathieke hordeloopster nog zeker één jaartje verder doet.

Geef een reactie