Home » Nieuws » Internationaal » Tuur Bras na tiende plaats op 110m horden: “Ben voor 90% tevreden” [interview]

Tuur Bras na tiende plaats op 110m horden: “Ben voor 90% tevreden” [interview]

Tuur Bras was ei zo na de tweede Belg in de finale op de hoge horden. De hordeloper van OEH verslikte zich echter in de laatste twee horde. Hij moest op die manier vrede nemen met een derde plaats met 13″76 in de derde en laatste halve finale op de 110m horden. Bras kwam als 26ste naar dit kampioenschap en kan dus absoluut met een opgeheven hoofd het WK verlaten.

Al blijft hij uiteraard beschikbaar voor de reeksen en/of de finale van de 4x400m op zaterdag en zondag. Bras genoot tijdens het interview, dat helaas niet altijd even scherp is, van een welverdiend ijsje. Onze excuses voor de kwaliteit van het interview.