Home » Nieuws » Nationaal » Thomas Carmoy na BR en beste Europese jaarprestatie: “Had dit zeker niet verwacht” [interview]

Thomas Carmoy na BR en beste Europese jaarprestatie: “Had dit zeker niet verwacht” [interview]

Thomas Carmoy zorgde voor een van de uitschieters van het Belgisch indoorkampioenschap. De junior van CRAC tilde het nationaal hoogspringrecord van 2m15 naar 2m19, niet alleen een Belgisch record maar ook de beste Europese jaarprestatie bij de junioren. Carmoy blikte uiteraard tevreden terug op zijn concours, maar liet ook een zeer nipte sprong op 2m21 optekenen. Afgelopen zomer scherpte de beloftevolle hoogspringer al het nationaal outdoorrecord aan, sinds gisteren bezit Carmoy ook het indoorrecord. Beluister hierboven een gesprek met de beloftevolle hoogspringer.

Geef een reactie