Home » Nieuws » Nationaal » Nafi Thiam blijft geheimzinnig over WK-deelname: “Wil absoluut geen blessure oplopen” [interview]

Nafi Thiam blijft geheimzinnig over WK-deelname: “Wil absoluut geen blessure oplopen” [interview]

Nafi Thiam kende geen superdag op het BK indoor vandaag in Gent. In het verspringen moest ze vrede nemen met 6m28 en het zilver, op de 60m horden kwam ze opnieuw tot 8″35, een evenaring van haar seizoensbeste en goed voor brons. Wat dit betekent voor het WK indoor begin maart in Birmingham valt nog af te wachten. Na een knappe driekamp in Eaubonne vorig week, toonde ze in de Topsporthal opnieuw haar goede doen, al beseft ze ook dat de topvorm nog niet aanwezig is door het gebrek aan wedstrijdritme en indoortrainingen. In het gesprek dat u hierboven kunt beluisteren doet ze haar verhaal.

Geef een reactie