Home » Nieuws » Nationaal » Eline Berings uitgeschakeld in de reeksen 100m horden
Eline Berings - Foto: Jörgen Lammens

Eline Berings uitgeschakeld in de reeksen 100m horden

Acht jaar na haar laatste WK-deelname was vandaag opnieuw D-day voor Eline Berings. In de vierde van vijf reeksen mocht onze 31-jarige landgenote na twee jaar revalideren nog eens een groot toernooi betwisten, maar helaas zonder succes. Met een tegenvallende 13″35 is ze uitgeschakeld.

De typerende Berings-kanonstart was er wel degelijk, maar daarna viel Berings snel terug. Bij 0,6 meter tegenwind per seconde kon ze haar hoge ritme van in Heusden niet nog eens uit de benen schudden. Dat ze uitgeschakeld is zal ook voor haar geen echte verrassing van formaat zijn, maar ongetwijfeld had ze wel sneller dan 13″35 willen lopen.

Geef een reactie