Home » Nieuws » Nationaal » Anne Zagré stoot rechtstreeks door naar halve finales 100m horden
Anne Zagré - Foto: Jeroen De Meyer

Anne Zagré stoot rechtstreeks door naar halve finales 100m horden

Anne Zagré mag zich opmaken voor de halve finales van de 100m horden. In de eerste van vijf reeksen snelde ze vanuit baan 3 naar een vierde plaats met 12″97, één honderdste boven haar seizoensbeste maar wel goed voor rechtstreekse kwalificatie.

De start van Zagré was voor haar doen goed, en ook nadien kon ze een hoog ritme aanhouden. Haar laatste deel was nog niet even sterk als in haar beste dagen, maar dat spaart ze misschien voor de halve finales die vanavond al op de agenda staan. Zagré moest bovendien tegen een tegenwind van 1.4 meter per seconde opboksen. Haar 12″97 is dus zonder meer goed.

De Brusselse liep de vijftiende tijd van alle deelneemsters. De halve finales staan vanavond om 20u05 op het menu.

Geef een reactie