Home » Nieuws » Nationaal » Uiterste selectiedatum Universiade verlengd
Foto: Wikimedia Commons

Uiterste selectiedatum Universiade verlengd

Atleten die zich willen kwalificeren voor de Universiade krijgen nog een maand langer de tijd om aan hun limiet te voldoen. De uiterste selectiedatum stond voordien vastgesteld op 1 juni, maar werd zopas verlengd tot 2 juli.

Wie mee wil afreizen naar het verre Taipei kan dus opgelucht ademhalen. De atleten krijgen nog tot 2 juli de tijd en krijgen dus nog een laatste kans om zich te kwalificeren op de tweede dag van het Belgisch kampioenschap. De piste in Brussel staat wel vaker garant voor snelle tijden en zou ook dit jaar wel eens extra limieten kunnen opleveren.

De Universiade gaat van start op 23 augustus en loopt tot 28 augustus. Voorlopig voldeden enkel Ben Broeders, Noor Vidts, Aurelie De Ryck en Thomas De Bock aan de limiet.

Geef een reactie