Home » Nieuws » Nationaal » Meisjes AVT en jongens KAAG steken opnieuw BVV cadetten-scholieren op zak
Foto: Tomas Sisk

Meisjes AVT en jongens KAAG steken opnieuw BVV cadetten-scholieren op zak

Net als vorig jaar hebben AVT bij de meisjes en KAAG bij de jongens de Beker van Vlaanderen voor cadetten en scholieren op zak gestoken. Op beide teams stond opnieuw geen maat.

De clubs in hoogste afdeling bij de meisjes moesten naar Mol. De jonge atletes van AVT ging vanaf het begin aan de leiding en haalden het uiteindelijk met meer dan dertig punten voorsprong van KAAG. Voor Toekomst was het al de vijfde titel op rij. ACW, dat even veel punten telde als KAAG, was derde. OLSE en organisator VMOL scoorden het minst en moeten in 2018 een afdeling lager uitkomen. VAC en AZW zijn volgend jaar hun vervangers.

Bij de jongens een gelijkaardig verhaal. KAAG was dominant van begin tot eind en haalde het met bijna veertig punten meer dan DCLA. Ook KAAG was titelverdediger. Het was lang erg spannend voor de verdere podiumplaatsen tussen DCLA, AVLO en thuisclub ACME. Uiteindelijk haalde het DCLA het voor de tweede plaats voor AVLO. Ook bij de jongens degraderen twee Antwerpse clubs: LYRA en AVZK.

Geef een reactie