Onder de noemer ‘De Gouden Spike’ werd begin oktober 2004 voor het eerst een veldlooppronostiek georganiseerd. Met succes, want elf edities en een naamswijziging later is MegaSpike een populair begrip in de Belgische atletiekwereld. Via www.megaspike.be kan u ook dit jaar opnieuw een of meerdere ploegjes samenstellen.

Na de jubileumeditie van drie jaar geleden lanceert MegaSpike reeds zijn 13de veldloopprono. Meespelen is volledig GRATIS door simpelweg uzelf eerst te registreren en/of in te loggen, waarna u 10 atleten naar keuze mag selecteren binnen het vooropgestelde budget. Per prestatie – van regionale cross tot internationaal kampioenschap – krijgt u punten. Bedoeling is om zowel voor de speeldagen als het eindklassement zoveel mogelijk punten te scoren om in de prijzen te vallen. Volgt u het veldlopen toch niet zo op de voet, kunt u altijd meedingen naar de ludieke acties zoals de ‘Rode Lantaarn‘, de ‘Origineelste Ploegnaam‘ of de interactieve subleagues.

Inschrijven kan nog tot en met zondagmiddag 23 oktober 2016 – 13u59 (CC Relays). Alle info kan u terugvinden op www.megaspike.be. Veel  succes ermee!