Home » Nieuws » Nationaal » Allereerste editie ATNI-quiz is bijna volzet

Allereerste editie ATNI-quiz is bijna volzet

Het einde van de maand september nadert en dat wil ook zeggen dat de allereerste editie van de ATNI-quiz stilaan dichterbij komt. Een ploeg inschrijven voor de quiz van zaterdag 8 oktober in Gent is nog mogelijk, maar wacht niet te lang. Er is nog slechts plaats voor vijf ploegen.

De inschrijvingen voor de allereerste editie van de ATNI-quiz lopen als een trein. Het maximumaantal van 30 ploegen is bijna bereikt en ook de prijzenkast is al aardig gevuld. Op zaterdagavond 8 oktober wordt het (lange) wachten dan eindelijk beloond. Plaats van afspraak is de nieuwe Runners’ Lab-winkel aan de Ghelamco Arena in Gent.

Voor wie zich nog niet heeft kunnen inschrijven: geen paniek! Nog vijf ploegen (van 4 tot 6 personen) kunnen zich inschrijven. Dat kan uiterlijk tot woensdag 5 oktober of tot wanneer het maximumaantal van 30 ploegen is bereikt. Waar u zich kunt aan verwachten? Een algemene kennisquiz met net dat extra vleugje atletiek.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met ploegnaam en teamverantwoordelijke naar levi@atni.be. De inschrijving is pas definitief na overschrijven van het gepaste bedrag (€30 per team) op de rekening van Atletieknieuws vzw: BE65 3631 3716 3696 (BIC: BBRU BE BB) met vermelding van “Inschrijving ATNI-quiz + Je ploegnaam”.

Wenst u nog meer informatie over onze quiz? Neem gerust een kijkje op deze informatiepagina of op de evenementpagina op Facebook.

Tot dan!