Atletieknieuws zorgt in samenwerking met de Vlaamse Atletiekliga komende zaterdag voor een heuse primeur. Het BK indoor zal aan de hand van een livestream immers rechtstreeks te volgen zijn op het internet. Vanaf 14u25 zullen zowel de loop- als de kampnummers live in beeld gebracht worden.

Goed nieuws voor de atletiekliefhebbers die komend weekend al dan niet verplicht zijn thuis te blijven. Want aanstaande zaterdag wordt het Belgisch kampioenschap indoor alle categorieën vanaf 14u25 live in beeld gebracht!

Met behulp van twee camera’s ter plaatse zult u het gebeuren drie uur lang op de voet kunnen volgen. Dit alles is mogelijk door een unieke samenwerking van de Vlaamse Atletiekliga met Atletieknieuws. De Vlaamse Atletiekliga zorgt voor de regie, Atletieknieuws voor live commentaar. Ook achter de schermen zal er door beide partners intensief worden samengewerkt.

De link voor de livestream van het BK indoor vindt u alvast hier. Interessant om te weten: de livestream zal ook vanuit het buitenland te bekijken zijn!