Axelle Dauwens is deze avond voor het eerst (en hopelijk niet voor het laatst) te zien in het VIER-programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Daar neemt ze het op tegen Tom Waes en Piet Hoebeke. Omstreeks 21u45 kunt u haar aan het werk zien!

Deze avond is het dan zover: Axelle Dauwens maakt voor het eerst haar opwachting in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. De hordeloopster van ACME mag na enkele weken wachten eindelijk uit de startblokken knallen. Haar tegenspelers zijn niet de minste. Tom Waes, die geen enkele uitdaging uit de weg gaat, laat zich ook in ‘De Slimste Mens’ meteen gelden. Gisteren maakte hij indruk met winst in zijn eerste aflevering, en zo verwees hij uroloog Piet Hoebeke en radiopresentatrice Siska Schoeters naar de finaleronde. Het was Hoebeke die aan het langste eind trok en vandaag aan zijn derde deelname toe is. Axelle Dauwens beschikt net als Waes en Hoebeke over goede papieren. Met haar diploma’s communicatiemanagement en internationale politiek maakt ze misschien wel kans om het ver te schoppen. Of ze daadwerkelijk goed is in quizzen zien we vanavond rond 21u45. Wij maken ons alvast klaar om Axelle richting de volgende aflevering te supporteren, u toch ook?