Home » Nieuws » Nationaal » Jolien Boumkwo haalt in Kessel-Lo de hamer weer boven
Jolien Boumkwo - Foto: Tomas Sisk

Jolien Boumkwo haalt in Kessel-Lo de hamer weer boven

Met de Flanders Cup van nu zaterdag in Kessel-Lo komt ook voor werpster Jolien Boumkwo stilaan het einde van het zomerseizoen in zicht. Ze mikt er in het hamerslingeren op een worp van meer dan 60 meter.

Vorige week in Ninove bleef Jolien Boumkwo in het hamerslingeren een eind onder haar normale niveau en moest ze met de tweede plaats vrede nemen. “Met die nederlaag had ik eigenlijk wel rekening gehouden. Ik had vóór Ninove namelijk een viertal dagen een tripje door Frankrijk gemaakt. Niet alleen heb ik toen niet kunnen trainen,  toen ik opnieuw thuis kwam zaten ook mijn bovenlichaam en nek helemaal vast.”

Lees verder op de Atletiek Vlaanderen-site.