Adrien Deghelt wil deze winter terug aanknopen met zijn niveau van in 2011. Toen liep hij 7.57 over 60 meter horden in zaal en behaalde brons op de Europese indoorkampioenschappen. Deze winter wil hij vooral snelheid opdoen met het oog op de wereldkampioenschappen in Peking in augustus, zo vertelde hij bij RTBF.

Na een verstoorde zomer door een hardnekkige blessure is Deghelt terug volop aan het trainen. Op 9 januari vertrekt hij voor veertien dagen op stage naar Zuid-Afrika. Nadien treedt hij in competitie op onder meer de IFAM meeting in Gent. Daar komt hij tussen Europese toppers onder meer Dario De Borger tegen. Het minimum voor het EK indoor in Praag bedraagt 7.69, de persoonlijke beste van Deghelt 7.57. Het hoofddoel blijft voor hem absoluut het zomerseizoen en dus de 110 meter horden.