Op de 4e dag van het WK voor junioren mocht Sarah Missine voor het eerst in actie komen. En dat deed ze met succes! In de reeksen van de 100m horden was een plaats bij de eerste 4 voldoende om richting de halve finales te gaan.

In de 4e van 5 reeksen liep Missine vanuit baan 5 naar de overwinning in een nieuw PR van 13.38. Na een heel goeie start liep ze gecontroleerd over haar 10 hordes en wist ze zich dus eenvoudig te plaatsen voor de volgende ronde. Haar 13.38 was goed voor de 5e tijd van alle reeksen en een plaatsje in de finale lijkt dus zeker niet onmogelijk. In de eerste reeks zette de Amerikaanse favoriete Kendell Williams de beste tijd neer met 13.00. Morgen om 23u35 Belgische tijd worden de halve finales afgewerkt en weten we dus of Missinne  zaterdag nacht mag strijden voor de medailles.

De uitslagen kunnen jullie hier nog eens nalezen.