De mogelijkheid om u vooraf in te schrijven voor de 1e Internationale Allonsius Sport Flanders Cup loopt tot en met morgen 21u00. Inschrijven op de dag zelf kan ook nog, maar aarzel zeker niet, want het deelnemersveld ook reeds bijzonder sterk!

Flanders Cup Huizingen

Vorig jaar nog een B-meeting, dit jaar omgetoverd tot een Flanders Cup in het Provinciedomein van Huizingen. Na de meer dan succesvolle editie van 2013, hoopt de organisatie het komende zondag nog beter te doen. Wie al eens zijn ogen heeft geworpen op de deelnemerslijst, zal het niet ontkennen: er komen weer een pak toppers aan de start. Zo onder meer de Nigeriaan Patrick Ike Chinedu (SB 100m: 10″33), de Indische Sini Ajith Markose (SB 800m: 2’03″10). Ook de 1500m oogt al van een bijzonder hoog niveau met onder meer de Amerikanen German Fernandez (PR: 3’34″60) en Chris Solinsky (PR: 3’35″86). De Belgen Isaac Kimeli en Ali Hamdi krijgen samen met nog enkele andere sterkhouders in ieder geval de ideale limietkans. Met o.a. ook nog Jolien Boumkwo in het kogelstoten, Melissa Dupré in het speerwerpen, Bram Ghuys in het hoogspringen en Tim Rummens op de 400m horden worden de (Belgische supporters) reeds op hun wenken bediend.

Voorinschrijven kan dus nog altijd tot en met morgen 21u00 via deze pagina (klik op de proef waar u wilt aan deelnemen, dan op “Subscribe” en vul dan de velden in).

Meer info over de Flanders Cup in Huizingen, de  1e Internationale Allonsius Sport Flanders Cup, vindt u hier. De deelnemerslijst tot nu toe vindt u hier, de voorziene hazen vindt u dan weer hier.