Home » Nieuws » Nationaal » Hannelore Desmet kijkt uit naar de zomer [interview]
Foto: Ruben Van Den Berghe

Hannelore Desmet kijkt uit naar de zomer [interview]

Hannelore Desmet was afgelopen zondag toeschouwer op het Vlaamse kampioenschap alle categorieën. Het indoorseizoen komt na haar blessure nog te vroeg, maar outdoor zal ze wel weer in actie komen.

Het outdoorseizoen begon vorig jaar heel slecht voor Hannelore Desmet. De hoogspringster liep in het Duitse Sinn een achillespeesblessure op en er wachtte haar een lange revalidatie. Intussen zit ze al 2 maanden voor op revalidatieschema en heeft ze  al enkele hoogspringtrainingen kunnen afwerken. De atlete uit Hasselt gaat deze zomer weer wedstrijden springen en hoopt blessurevrij te blijven. Pas dan kan gedacht worden aan toegroeien naar het oude niveau. Wij spraken Hannelore kort op het KVV AC Indoor. Bekijk hieronder dit gesprek.