Home » Nieuws » Nationaal » Bram Ghuys mist nog ritme [interview]
Wat kan Bram Ghuys op het BK indoor? - Foto: Tomas Sisk

Bram Ghuys mist nog ritme [interview]

Bram Ghuys heeft met 2m10 zichzelf een klein beetje teleurgesteld op het Vlaams kampioenschap. Ongerust wordt de atleet van OEH helemaal niet, integendeel, hij wijdt het volledig aan een gebrek aan wedstrijdritme.

Het werd nog spannend in het hoogspringen bij de heren afgelopen zondag op het Vlaamse kampioenschap. Bram Ghuys, die vooraf al de titel leek binnen te hebben, won allerminst moeiteloos. De student toegepaste informatica kreeg met de 7 jaar oudere Bart Van Deursen een geduchte concurrent. Hij ging over 2m10, dus moest Bram hem volgen om de Vlaamse titel nog binnen te halen. Dat lukte hem uiteindelijk nog en beide atleten bleven steken op de volgende hoogte. Winst voor Bram dus, want hij had over afgelegde parcours minder de lat er af gesprongen. Bekijk hieronder een reactie van Bram Ghuys na het KVV AC Indoor.