Op dag 2 van het PK indoor werden weer enkele mooie prestaties neergezet. Een hoop atleten konden tevreden huiswaarts keren met een goed resultaat en sommigen kregen zelfs een nieuw schildje van hun provincie om op hun wedstrijdshirt te naaien.

Vandaag waren de atleten uit de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant aan de beurt. De volledige uitslagen vindt u hier. Indien er een bekende atleet in actie is gekomen of er een opvallende prestatie is neergezet vandaag, hebben wij u hieronder bericht in de vorm van live-updates.

Live-updates:

Sofie Van Accom kwam het zowel in het veld als op de piste. - Foto: Tomas Sisk
Sofie Van Accom kwam het zowel in het veld als op de piste. – Foto: Tomas Sisk

20u00: Sofie Van Accom blijft maar winnen. De atlete van ACHL schreef gisteren nog de avondloop in Tessenderlo achter haar naam en won vandaag de 800m bij de senioren vrouwen. Met 2’09″12 was ze ruim beter dan de andere deelneemsters.

17u35: Naast enkele mooie prestaties zijn de etelle valpartijen toch ook opvallend. Vooral dichtbij de finish van de 200m belandden er wat atleten op de grond.

17u30: Ook een top 10-notering aller tijden voor Tuur Bras. De cadet die uitkomt voor OEH won de 60m horden in 8″53, een 7de prestatie aller tijden.

17u15: Cedric Nolf heeft na de 60m zijn tweede nummer van de dag afgewerkt. De meerkamper won het verspringen met een sprong van 7m61.

13u15: In de finales deed Andreas Vranken nog wat sneller over zijn 60m. Hij won in 7″02, Cedric Nolf deed ook beter in de reeksen qua tijd en werd tweede in 7″04.

12u00: Cedric Nolf heeft zijn seizoen geopend met een 60m in 7″08. Samen met Andreas Vranken van ROBA is hij hiermee de snelste van het pak in de reeksen. Straks komen nog de finales.

10u30: Onze excuses alvast voor de wat tragere updates van vandaag tegenover gisteren. Vandaag kon er niemand ter plaatste in de Topsporthal aanwezig zijn waardoor het zeker niet onmogelijk is dat we enkele opvallende resultaten over het hoofd zien, dus alvast onze excuses.

2 REACTIES

  1. Matthias en Ilya presteerden eerder deze winter al sterker met de scholierenkogel dan hun prestaties van vandaag : Ilya staat (voorlopig) 2de aller tijden met 17,35 en Matthias (voorlopig) 4de met 17,19 meter. Het blijft een leuke uitdaging voor statistici om die kerels hun cijfermatige progressie in een rankingevolutie bij te houden….

Reacties zijn gesloten.