Foto: Jasper Jacobs
Foto: Jasper Jacobs

VAC heeft zich al grondig versterkt dit seizoen. De club uit Vilvoorde die eerder al de komst van discuswerper Philip Milanov mocht aankondigen, krijgt er nog een beloftevolle atleet bij, Cedric Nolf.

Cedric Nolf zal vanaf dit indoorseizoen dus een ander club verdedigen. De tienkamper wisselt de zwart-rood en witte kleuren van AZW voor de groen-witte van VAC. Met deze overstap wil Cedric  de kans op het realiseren van de gekoesterde en hoge ambities verhogen, zo schrijft hij op zijn website. Na twee opeenvolgende pechseizoenen hoopt hij komend pisteseizoen nog eens te kunnen schitteren en dit zal hij alleszins dus niet doen in het truitje van AZW, wel in dat van VAC

2 REACTIES

  1. Uiteraard is het niet de enige reden maar eens je wat ouder wordt kan “een centje” krijgen voor je prestaties een goede motivatie zijn om van club te veranderen.

Comments are closed.