Axelle Dauwens pakte begin juni op de IFAM nog de overwinning op de 400m horden - Foto: Ruben Van den Berghe
Axelle Dauwens pakte begin juni op de IFAM nog de overwinning op de 400m horden – Foto: Ruben Van den Berghe

Axelle Dauwens keerde vanavond terug van een korte stage in het Portugese Albufeira. Daar legde ze de laatste hand aan haar voorbereiding op de Universiade in Kazan. “De weersomstandigheden in de Algarve waren heel goed om te trainen. De trainingen gingen heel vlot en ik beheers steeds beter de horden. Ik ben dan ook klaar voor de Universiade, het grote doel van mijn zomerseizoen”, vertelt Axelle. Woensdag reist ze af naar Kazan.  De reeksen van de 400m horden staan op zondag 7 juli geprogrammeerd, op maandag 8 juli worden de halve finales afgewerkt.

Lees verder op de site van Atletiek Vlaanderen.