Vanhengel, Meert en Vervoort in Rabat - Foto: Twitter Marc Willems
Vanhengel, Meert en Vervoort in Rabat – Foto: Twitter Marc Willems

Er komt geen atletiekpiste in het nieuwe nationale stadion. Dat bevestigden Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en Guy Vanhengel, Brussels minister van Financiën, Begroting en Externe Betrekkingen, zondag in de Marokkaanse hoofdstad Rabat. Daar vergezellen de Brusselse politici de Belgische atletiekdelegatie in het kader van de samenwerking tussen de regio Rabat en de regio Brussel.

Lees meer op Het Nieuwsblad

 

 

3 REACTIES

  1. Die foto uit Rabat ? Zijn wij dan de achterlijken of zo…?
    Voor mij is er geen absolute eenheid tussen “Nationaal stadion” en “Memorial Van Damme”, maar deze foto bezorgt me oprispingen zoals van politici of bankiers…

  2. De politiek profiteert van het succes van de memorial om buitenlandse deals te sluiten en laat de memorial dan vallen als een baksteen. Deze politici blijven voortaan beter weg tijdens de memorial en als ze dan toch zouden komen wees dan zo slim om de podiumceremonies te weigeren want dat zou wel eens serieus kunnen tegenvallen!

  3. In een voetbalstadion hoort absoluut geen atletiekpiste thuis; meer zelffs dat is zelfs zeer slecht voor een voetbalstadion. Maar ja, het is België dus die stomme piste zal er wel komen want slimmer zijn ze hier niet.

    Ipv acties voor een piste, zouden ze beter acties doen tegen de komst van een piste

Reacties zijn gesloten.